Mężczyzna dbający o swój wygląd

Pytanie na forumODP
Mężczyzna dbający o swój wygląd
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-11-24 21:51:29
flagAktualizacja:2025-09-09 06:38:20
ID: 6581f0207eaf8

Czy nie uważacie, że niektórzy faceci przesadnie dbają o swój wygląd? Mam takiego kumpla, który potrafi spędzić godzinę w łazience, układać sobie włosy na żelu itd. Ja jestem kobietą a wystarczy mi pół godziny: P

Porada

Zauważalna jest tendencja do coraz większej dbałości mężczyzn o wygląd, co wywołuje różne reakcje, niektórzy uważają to za pozytywny trend, świadczący o rosnącej świadomości i trosce o siebie, inni zaś postrzegają to jako przesadę, szczególnie gdy czas poświęcany na pielęgnację wydaje się nieproporcjonalny, istotne jest znalezienie równowagi między dbaniem o siebie a zachowaniem naturalności, akceptacja różnorodności w podejściu do wyglądu jest kluczowa, każdy ma prawo do własnych preferencji i wyborów, ważne, aby nie oceniać innych na podstawie ich wyglądu, akceptacja i tolerancja powinny być fundamentem relacji międzyludzkich, skupienie się na wnętrzu człowieka, jego wartościach i charakterze, jest znacznie ważniejsze niż ocena jego wyglądu zewnętrznego, dbanie o siebie jest ważne, ale nie powinno definiować wartości człowieka.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Jak jest prawdziwą ciotą to niech siedzi tam ile chce....!
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close