Tęsknota za przyjacielem

Pytanie na forumODP
Tęsknota za przyjacielem
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-11-01 22:07:47
flagAktualizacja:2025-09-09 06:50:20
ID: 6581f020088aa

Miesiąc temu miałam ostrą sprzeczkę z moim przyjacielem. Od tamtej pory nie odzywamy się do siebie. Bardzo za nim tęsknię, brakuje mi naszych rozmów i tego, że zawsze mnie rozumiał i doradzał. Jak myślicie czy mogę to jakoś naprawić? Jakoś nie mogę uwierzyć, że to może być koniec naszej przyjaźni...: (

Porada

Warto podjąć próbę odnowienia kontaktu, ponieważ tak silna tęsknota świadczy o ogromnej wartości tej przyjaźni. Proponujemy zainicjowanie rozmowy poprzez wysłanie szczerej wiadomości, w której wyrazisz, jak bardzo brakuje ci waszych rozmów i wzajemnego zrozumienia, nie wracając od razu do przyczyny konfliktu. Skupienie się na pozytywnych uczuciach i wspomnieniach może być kluczem do przełamania ciszy, a taki mały gest często otwiera drogę do spokojnego wyjaśnienia nieporozumień i odbudowania relacji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close