Czy podobam się chłopakowi?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-11-01 22:03:27 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:40:23 |
Skąd mam wiedzieć czy podobam się chłopakowi? Jest w szkole taki Kuba, który jest bardzo przystojny i mi się podoba już od dawna. Widzę, że czasem się do mnie uśmiecha jak przechodzę, ale nigdy z nim nie rozmawiałam i nie wiem czy to może być znak, że mu się podobam? Mylicie, że powinnam do niego zagadać?
Zastanów się, jakie sygnały wysyła Kuba, obserwuj jego zachowanie w różnych sytuacjach, zwróć uwagę na częstotliwość uśmiechów i kontakt wzrokowy, to mogą być wskazówki, jednak pamiętaj, że interpretacja bywa trudna. Rozważ nawiązanie kontaktu, krótka rozmowa to dobry początek, zapytaj o coś związanego ze szkołą lub wspólnym zainteresowaniem, dzięki temu ocenisz jego reakcję, zobaczysz, czy jest zainteresowany dalszą konwersacją. Możesz też poprosić wspólną znajomą o pomoc, delikatne wypytanie Kuby o Twoją osobę, da Ci pewien obraz sytuacji, jednak bądź ostrożna, by nie wywołać plotek, bezpośrednia rozmowa jest najlepsza, ale wymaga odwagi, więc wybierz metodę, która jest dla Ciebie najbardziej komfortowa.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Jak walczyć z zazdrością? » | |
library_books Na której randce pocałować? » | |
library_books Co robić, jak mąż mnie zdradza? » |
|