Jakie szafki do kuchni?

Pytanie na forumODP
Jakie szafki do kuchni?
forumForum » Pytania remontowe
flagData pytania:2021-10-10 22:12:11
flagAktualizacja:2025-09-09 07:33:25
ID: 6581f01f30b59

Planuję remont i umeblowanie kuchni od nowa. Pomieszczenie nie jest zbyt duże, zależy mi, więc na podniesieniu funkcjonalności i dlatego chcę wymienić kredens na szafki. W sklepach są przeróżne opcje, nie wiem, które sprawdzą się najlepiej. Niektóre zakładają zabudowę całej ściany, inne są wiszące i wisiałyby np. Bezpośrednio nad kuchenką z blatem.

Porada

Proponujemy rozwiązanie, które maksymalnie wykorzysta potencjał niewielkiej kuchni, zastępując kredens nowoczesną zabudową meblową. Zamiast decydować się na zabudowę całej ściany, co mogłoby optycznie zmniejszyć i przytłoczyć wnętrze, warto zastosować kombinację szafek wiszących oraz stojących. Szafki wiszące, sięgające aż do sufitu, zapewnią bardzo dużo miejsca do przechowywania, a dolna zabudowa zintegrowana z blatem roboczym stworzy ergonomiczną strefę pracy. Dla pełnej funkcjonalności kluczowe będą systemy cargo oraz inteligentne rozwiązania narożne, a jasne fronty z połyskiem optycznie powiększą całe pomieszczenie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close