Chcę kogoś poznać, czy portale randkowe mają sens?

Pytanie na forumODP
Chcę kogoś poznać, czy portale randkowe mają sens?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-09-23 11:28:27
flagAktualizacja:2025-09-09 07:37:25
Pytanie użytkownika

Nie mam za bardzo możliwości poznawania kobiet, bo pracuję z domu, a za imprezami nie przepadam. Nie chcę być juz dłużej sam. Pomyślałem o jakimś portalu randkowym, czy to ma sens?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Rozważając portale randkowe jako sposób na poznanie kogoś, warto pamiętać o kilku aspektach, ważne jest stworzenie autentycznego profilu, ukazującego zainteresowania i osobowość, istotne jest też określenie, czego się szuka w relacji, czy to poważnego związku, czy niezobowiązującej znajomości, należy także zachować ostrożność, dbając o bezpieczeństwo w kontaktach online, warto również pamiętać, że portale randkowe to tylko jedno z narzędzi, można rozważyć dołączenie do grup zainteresowań online, uczestniczyć w wirtualnych wydarzeniach, poszerzanie kręgu znajomych zwiększa szanse na znalezienie odpowiedniej osoby, cierpliwość i pozytywne nastawienie są kluczowe, nie należy zrażać się początkowymi niepowodzeniami, warto eksperymentować z różnymi platformami, aby znaleźć tę, która najbardziej odpowiada oczekiwaniom, pamiętaj, że najważniejsze jest bycie sobą i otwartość na nowe doświadczenia.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Rozważając portale randkowe jako sposób na poznanie kogoś, warto pamiętać o kilku aspektach, ważne jest stworzenie autentycznego profilu, ukazującego zainteresowania i osobowość, istotne jest też określenie, czego się szuka w relacji, czy to poważnego związku, czy niezobowiązującej znajomości, należy także zachować ostrożność, dbając o bezpieczeństwo w kontaktach online, warto również pamiętać, że portale randkowe to tylko jedno z narzędzi, można rozważyć dołączenie do grup zainteresowań online, uczestniczyć w wirtualnych wydarzeniach, poszerzanie kręgu znajomych zwiększa szanse na znalezienie odpowiedniej osoby, cierpliwość i pozytywne nastawienie są kluczowe, nie należy zrażać się początkowymi niepowodzeniami, warto eksperymentować z różnymi platformami, aby znaleźć tę, która najbardziej odpowiada oczekiwaniom, pamiętaj, że najważniejsze jest bycie sobą i otwartość na nowe doświadczenia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Lista najlepszych odpowiedziOceń
Pewnie, że ma! Teraz wiele osób z tego korzysta, dzięki temu masz możliwość poznania wielu osób. Takie czasy, że no ciężko poznać kogoś w realu, tym bardziej jak nie lubisz imprez ;) Nie ma co się zastanawiać tylko się logować na portal ;)
ilość ocen: 0
Nie ma definicji, zależy na kogo trafisz...
ilość ocen: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close