Czy jestem zakochany?

Pytanie na forumODP
Czy jestem zakochany?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-21 21:58:08
flagAktualizacja:2025-09-09 07:39:25
ID: 6581f01f86a75

Znam się z Anią jakieś dwa lata, od początku się zaprzyjazniliśmy, jest pierwszą osobą do, której pisze jak stanie się coś ważnego w moim życiu. Ostatnio wyjechała na miesiąc i chciałem, żeby jak najszybciej wróciła, żeby móc się z nią spotkać... Czy to znaczy, że się w niej zakochałem?

Porada

Aby rozstrzygnąć, czy uczucia do Ani to zakochanie, należy dokładnie przeanalizować ich charakter. Głęboka przyjaźń często przypomina miłość, lecz różni się pragnieniem wyłączności, fizycznej bliskości, a także myśleniem o wspólnej przyszłości. Tęsknota za Anią podczas jej nieobecności oraz silna chęć jej szybkiego powrotu, to istotne sygnały. Zastanów się, czy odczuwasz wzmożone bicie serca w jej obecności, czy fantazjujesz o romantycznych scenariuszach, czy jej szczęście jest dla ciebie priorytetem, czy wyobrażasz sobie wspólne życie. Obserwacja własnych reakcji fizycznych i emocjonalnych pozwoli ocenić prawdziwą naturę tego uczucia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close