Jak odzyskać chłopaka którego zraniłam?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać chłopaka którego zraniłam?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-20 17:02:56
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25
ID: 6581f0204f503

Spotykałam się z chłopakiem, któremu bardzo na mnie zależało. Niestety popełniłam błąd i zostawiłam go, bo odezwał się mój były i oczywiście poleciałam jak idiotka... Z perspektywy czasu bardzo tego żałuję: (Jak moge odzyskać tego chłopaka, którego zraniłam?

Porada

Odzyskanie zaufania zranionego partnera wymaga przede wszystkim szczerej i bezpośredniej rozmowy, w której bez szukania wymówek przyznasz się do błędu. Kluczowe jest wyrażenie głębokiego żalu za spowodowany ból, a nie tylko za własne negatywne konsekwencje. Następnie należy dać mu przestrzeń na przemyślenie sytuacji, jednocześnie pokazując swoimi działaniami, a nie tylko słowami, że twoja zmiana jest autentyczna. Trzeba być również przygotowanym na to, że odbudowa relacji potrzebuje czasu i cierpliwości, a ostateczna decyzja należy wyłącznie do niego.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close