Jak sprawdzić czy mąż mnie kocha?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-11-20 16:56:31 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:46:25 |
Jestem 12 lat po ślubie wiadomo, że nasze relacje z mężem trochę się zmieniły. Od kilku lat skupiliśmy się głównie na naszym dziecku i rozwoju biznesu. Właściwie to nie wiem czy mąż mnie jeszcze kocha czy po prostu jest mu wygodnie ze mną. Jak mogę to sprawdzić?
Aby sprawdzić uczucia męża, proponuję szczerą rozmowę, wyrażającą twoje obawy, lęki, potrzeby, skupiając się na komunikacji werbalnej, niewerbalnej, uważnym słuchaniu. Zwróć uwagę na jego reakcje, gesty, ton głosu, obserwuj jego zachowanie w codziennych sytuacjach, analizuj, czy poświęca ci czas, czy okazuje czułość, czy wspiera cię emocjonalnie. Zaplanujcie wspólne chwile, randki, wyjazdy, aby odbudować bliskość, intymność, spróbujcie powrócić do dawnych pasji, zainteresowań, odkryjcie nowe, wzmacniając więź. Zastanów się nad skorzystaniem z terapii dla par, aby uzyskać wsparcie specjalisty, poprawić komunikację, zrozumieć wzajemne potrzeby, oczekiwania, przepracować ewentualne problemy, konflikty, odzyskać radość, harmonię w związku, odnaleźć odpowiedź na pytanie o miłość.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Jak poderwać koleżankę z pracy? » | |
library_books Dlaczego on nie dzwoni? » | |
library_books Dziewczyna po zaręczynach » |
|