Jak odzyskać chłopaka?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać chłopaka?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-27 16:53:06
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25

Pytanie użytkownika

Jak mogę odzyskać chłopaka którego straciłam z własnej winy? Przyznaje się bez bicia, że sama nie byłam pewna czy chce tego związku czyż nie...fakt nie wiedziałam do końca czego chce i on wkurzył się i odpuścił. Teraz wiem że naprawdę chce z nim być, co zrobić żeby mi uwierzył?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.

Porada experta

Aby odzyskać zaufanie chłopaka, kluczowe jest szczere przyznanie się do błędu i pełne zrozumienie własnej wcześniejszej niepewności, co doprowadziło do rozstania. Należy jasno i spokojnie zakomunikować, że teraz Twoje uczucia są pewne i pragniesz kontynuować tę relację, podkreślając, że błędy przeszłości nauczyły Cię wartości waszego związku. Ważne jest, aby dać mu czas na przetrawienie tej informacji, nie naciskać, ale konsekwentnie pokazywać swoją zmianę i zaangażowanie w praktyce, nie tylko w słowach, co może obejmować inicjowanie wspólnych działań, cierpliwie czekając na jego reakcję i dając mu przestrzeń do ponownego otwarcia się.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.

Porada

Aby odzyskać zaufanie chłopaka, kluczowe jest szczere przyznanie się do błędu i pełne zrozumienie własnej wcześniejszej niepewności, co doprowadziło do rozstania. Należy jasno i spokojnie zakomunikować, że teraz Twoje uczucia są pewne i pragniesz kontynuować tę relację, podkreślając, że błędy przeszłości nauczyły Cię wartości waszego związku. Ważne jest, aby dać mu czas na przetrawienie tej informacji, nie naciskać, ale konsekwentnie pokazywać swoją zmianę i zaangażowanie w praktyce, nie tylko w słowach, co może obejmować inicjowanie wspólnych działań, cierpliwie czekając na jego reakcję i dając mu przestrzeń do ponownego otwarcia się.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...