Jak odzyskać chłopaka?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać chłopaka?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-27 16:53:06
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25
ID: 6581f0209c829

Jak mogę odzyskać chłopaka, którego straciłam z własnej winy? Przyznaje się bez bicia, że sama nie byłam pewna czy chce tego związku czyż nie... Fakt nie wiedziałam do końca czego chce i on wkurzył się i odpuścił. Teraz wiem, że naprawdę chce z nim być, co zrobić, żeby mi uwierzył?

Porada

Aby odzyskać zaufanie chłopaka, kluczowe jest szczere przyznanie się do błędu i pełne zrozumienie własnej wcześniejszej niepewności, co doprowadziło do rozstania. Należy jasno i spokojnie zakomunikować, że teraz Twoje uczucia są pewne i pragniesz kontynuować tę relację, podkreślając, że błędy przeszłości nauczyły Cię wartości waszego związku. Ważne jest, aby dać mu czas na przetrawienie tej informacji, nie naciskać, ale konsekwentnie pokazywać swoją zmianę i zaangażowanie w praktyce, nie tylko w słowach, co może obejmować inicjowanie wspólnych działań, cierpliwie czekając na jego reakcję i dając mu przestrzeń do ponownego otwarcia się.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close