Jak odzyskać chłopaka?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 16:53:06 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:43:25 |
Jak mogę odzyskać chłopaka którego straciłam z własnej winy? Przyznaje się bez bicia, że sama nie byłam pewna czy chce tego związku czyż nie...fakt nie wiedziałam do końca czego chce i on wkurzył się i odpuścił. Teraz wiem że naprawdę chce z nim być, co zrobić żeby mi uwierzył?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Aby odzyskać zaufanie chłopaka, kluczowe jest szczere przyznanie się do błędu i pełne zrozumienie własnej wcześniejszej niepewności, co doprowadziło do rozstania. Należy jasno i spokojnie zakomunikować, że teraz Twoje uczucia są pewne i pragniesz kontynuować tę relację, podkreślając, że błędy przeszłości nauczyły Cię wartości waszego związku. Ważne jest, aby dać mu czas na przetrawienie tej informacji, nie naciskać, ale konsekwentnie pokazywać swoją zmianę i zaangażowanie w praktyce, nie tylko w słowach, co może obejmować inicjowanie wspólnych działań, cierpliwie czekając na jego reakcję i dając mu przestrzeń do ponownego otwarcia się.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Aby odzyskać zaufanie chłopaka, kluczowe jest szczere przyznanie się do błędu i pełne zrozumienie własnej wcześniejszej niepewności, co doprowadziło do rozstania. Należy jasno i spokojnie zakomunikować, że teraz Twoje uczucia są pewne i pragniesz kontynuować tę relację, podkreślając, że błędy przeszłości nauczyły Cię wartości waszego związku. Ważne jest, aby dać mu czas na przetrawienie tej informacji, nie naciskać, ale konsekwentnie pokazywać swoją zmianę i zaangażowanie w praktyce, nie tylko w słowach, co może obejmować inicjowanie wspólnych działań, cierpliwie czekając na jego reakcję i dając mu przestrzeń do ponownego otwarcia się.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Mam wątpliwości czy powinnam brać ślub, czy to normalne? » | |
| library_books Jak zaskakiwać dziewczynę? » | |
| library_books Czy całowanie to grzech? » |
|