Jak odzyskać kobietę?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać kobietę?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-25 22:39:18
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25
ID: 6581f01fe1487

Zawaliłem taka prawda... Byłem z dziewczyną przez trzy miesiące, było mi dobrze, ale nie traktowałem tego jakoś super poważnie, no i ona to wyczuła, w końcu sobie mnie odpuściła. Ja na początku stwierdziłem, że trudno, nic z tym nie robię, ale teraz doszło do mnie, że byłem głupi... Chciałbym ją odzyskać, co robić?

Porada

Przede wszystkim, zastanów się głęboko nad swoimi błędami, przeanalizuj, co poszło nie tak, zrozum jej perspektywę, okaż skruchę. Następnie, daj jej przestrzeń, nie naciskaj, pozwól jej przetrawić sytuację, kontaktuj się z umiarem, pokazując zmianę. Skup się na sobie, rozwijaj się, pokaż, że dojrzałeś, zmień swoje podejście do relacji, udowodnij, że zasługujesz na drugą szansę. Wykaż inicjatywę, zaproponuj spotkanie, porozmawiaj szczerze, wyraź swoje uczucia, przeproś za błędy, obiecaj poprawę, ale bądź gotów na każdą odpowiedź, szanuj jej decyzję. Pamiętaj, szczerość, cierpliwość i autentyczna zmiana to klucz, nie obiecuj gruszek na wierzbie, bądź realistą, pokaż, że naprawdę się zmieniłeś, a nie tylko chcesz ją odzyskać.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Jak to mówi znane powiedzenie docenisz kogoś jak stracisz...Nie podałeś szczegółów jak dokładnie to rozstanie wyglądało, więc ciężko określić czy są jakieś szanse. Postaraj się i pokaż, że Ci naprawdę zależy to może jeszcze ją przekonasz do siebie, a jak nie no to niestety nauczka na przyszłość, żeby może tak trochę większe zaangażowanie wykazywać...
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close