Jak odzyskać męża?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać męża?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-20 18:22:09
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25
ID: 6581f0205412c

Rozpada się moje siedmioletnie małżeństwo. Mój mąż złożył papiery rozwodowe, ale ja chciałabym to jeszcze jakoś ratować. On nie chce w ogóle o tym słyszeć, myślę, że ma kogoś, ale nie mam dowodów... Czy jest szansa na to, że moge go jeszcze odzyskać?

Porada

W obliczu rozpadu siedmioletniego małżeństwa, zainicjowanego przez męża poprzez złożenie dokumentów rozwodowych, pierwszym krokiem powinno być spokojne przeanalizowanie sytuacji. Jego niechęć do rozmowy i próby ratowania związku stanowi fundamentalną przeszkodę, sygnalizując głęboki kryzys lub ostateczną decyzję. Podejrzenia dotyczące zaangażowania innej osoby, chociaż obecnie niepoparte dowodami, są ważnym elementem wpływającym na emocje. Zamiast koncentrować się wyłącznie na pytaniu o szansę powrotu, warto skupić się na odzyskaniu wewnętrznej siły i obiektywnym spojrzeniu na relację, co pozwoli podjąć świadome kroki dotyczące własnej przyszłości.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close