Jak zapomnieć o swoim byłym chłopaku?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-09-24 19:19:07 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:47:25 |
Rozstałam się z Maćkiem rok temu, a ja wciąż nie moge dojść do siebie. Zamknęłam się w sobie, wciąż to rozpamiętuję... Nie mam ochoty poznawać innych facetów, chociaż wiem, że my do siebie nie wrócimy :( Jak mam o nim zapomnieć?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozstanie to trudny czas, a proces gojenia ran wymaga cierpliwości, warto jednak aktywnie wspierać ten proces, pozwalając sobie na odczuwanie smutku, ale jednocześnie stopniowo otwierając się na nowe doświadczenia, na przykład angażując się w pasje, które sprawiają radość, odnawiając kontakty z przyjaciółmi, spędzając czas z rodziną, dbając o swoje samopoczucie fizyczne oraz psychiczne, a także rozważając wsparcie psychologa, który pomoże przepracować trudne emocje, znaleźć nowe perspektywy, zrozumieć własne potrzeby, co pozwoli na stopniowe odzyskiwanie spokoju, otwartości, radości życia.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozstanie to trudny czas, a proces gojenia ran wymaga cierpliwości, warto jednak aktywnie wspierać ten proces, pozwalając sobie na odczuwanie smutku, ale jednocześnie stopniowo otwierając się na nowe doświadczenia, na przykład angażując się w pasje, które sprawiają radość, odnawiając kontakty z przyjaciółmi, spędzając czas z rodziną, dbając o swoje samopoczucie fizyczne oraz psychiczne, a także rozważając wsparcie psychologa, który pomoże przepracować trudne emocje, znaleźć nowe perspektywy, zrozumieć własne potrzeby, co pozwoli na stopniowe odzyskiwanie spokoju, otwartości, radości życia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Czy jestem zakochany? » | |
| library_books Jak mam poderwać faceta, który mi się spodobał? » | |
| library_books Zdradziłam chłopaka » |
|