Kolacja z pomidorami
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-10 22:57:37 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:50:25 |
Mężczyzna, który bardzo mi się podoba, w końcu zaprosił mnie na kolację. Poszliśmy jednak nie do restauracji, a do zwykłego baru i w dodatku zamówił główne danie którym była ogromna porcja sałatki z pomidorów. Bardzo mi smakowała, ale ogólnie odniosłam wrażenie, że coś jest nie tak. Co mam myśleć o takiej kolacji?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponuje się powstrzymać z wyciąganiem pochopnych wniosków, ponieważ jedna kolacja nie stanowi pełnego obrazu jego intencji czy charakteru. Wybór baru i nietypowego dania głównego mógł wynikać z wielu powodów, na przykład z jego konkretnych upodobań kulinarnych, chęci sprawdzenia reakcji na mniej formalną atmosferę lub po prostu ze szczerego przekonania, że to najlepsza sałatka w mieście. Rozwiązaniem jest przejęcie inicjatywy i zaproponowanie następnego spotkania w miejscu wybranym przez ciebie, co pozwoli zaobserwować jego zachowanie w innej scenerii i da znacznie więcej informacji na temat jego zaangażowania.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponuje się powstrzymać z wyciąganiem pochopnych wniosków, ponieważ jedna kolacja nie stanowi pełnego obrazu jego intencji czy charakteru. Wybór baru i nietypowego dania głównego mógł wynikać z wielu powodów, na przykład z jego konkretnych upodobań kulinarnych, chęci sprawdzenia reakcji na mniej formalną atmosferę lub po prostu ze szczerego przekonania, że to najlepsza sałatka w mieście. Rozwiązaniem jest przejęcie inicjatywy i zaproponowanie następnego spotkania w miejscu wybranym przez ciebie, co pozwoli zaobserwować jego zachowanie w innej scenerii i da znacznie więcej informacji na temat jego zaangażowania.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Fazy rozstania u faceta » | |
| library_books Jak zerwać z dziewczyną? » | |
| library_books Jakie można zadać pytania koledze? » |
|