On ma dużo kasy, a ja nie, spotykać się z nim?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-24 19:47:16 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:55:25 |
Facet, który bardzo mi się podoba ma naprawdę sporo pieniędzy, swoją firmę, jeździ takim samochodem, że szkoda gadać. Ja nie zarabiam dużo, czasem ciężko mi coś odłożyć z wypłaty. Głupio się czuję przy nim i nie wiem czy jest sens się z nim spotykać... Co byście zrobiły w takiej sytuacji?
Rozważ spotykanie się z nim, analizując wasze wartości, zainteresowania, wspólne cele, pieniądze nie powinny być jedynym kryterium, ważna jest chemia, wzajemny szacunek, zrozumienie, akceptacja, porozmawiaj z nim szczerze o swoich obawach, poczuciu dyskomfortu, zobacz jego reakcję, otwartość, sprawdź, czy potrafi zrozumieć twoją sytuację, dostosować się, zaoferować wsparcie, jeśli finanse będą przeszkodą, ustalcie zasady, na przykład dzielenie się kosztami, szukajcie kompromisów, pamiętaj, że twoja wartość nie zależy od stanu konta, liczy się to, kim jesteś, co sobą reprezentujesz, daj szansę tej relacji, jeśli czujesz, że warto, ale bądź gotowa odejść, jeśli różnice okażą się zbyt duże, nie do pokonania.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Jak zaczarować kobietę ? » | |
library_books Zakochany nastolatek » | |
library_books Co można robić z chłopakiem? » |
|