Romans z żonatym

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-23 17:57:52 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:57:25 |
Mam romans z żonatym facetem, nikt o tym oczywiście nie wie, trwa to już pół roku... Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ale nie wiem czy będę umiała to skończyć, jest tak cudownie jak jesteśmy razem... Myślicie, że robie źle?
Rozważając tę sytuację, należy skupić się na konsekwencjach emocjonalnych, zarówno dla ciebie, jak i dla wszystkich zaangażowanych, więc przeanalizuj swoje uczucia, zastanów się nad długoterminowymi skutkami takiego związku, pomyśl o bólu, jaki może to spowodować dla żony tego mężczyzny, rozważ szczerość wobec samej siebie i wobec niego, pamiętaj o potencjalnych konsekwencjach społecznych i moralnych, poszukaj wsparcia u zaufanych przyjaciół lub terapeuty, aby uzyskać obiektywną perspektywę, oceń, czy "cudowność" chwil spędzonych razem przeważa nad potencjalnym cierpieniem, jakie ten romans może wywołać, a następnie podejmij decyzję zgodną z twoimi wartościami i z dbałością o dobro wszystkich zainteresowanych.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Masz swój rozum, więc wiesz co robisz...ale takie akcje z reguły kończą się kiepsko, bo facet żonę rzadko zostawia także duże prawdopodobieństwo, że będziesz cierpieć... Ocena: 0 |
library_books List pożegnalny do ukochanego » | |
library_books Jak dać chłopakowi do zrozumienia że mi się podoba? » | |
library_books Jak powiedzieć rodzicom, że mam chłopaka? » |
|