Po czym poznać że ona mnie nie kocha?

Pytanie na forumODP
Po czym poznać że ona mnie nie kocha?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-27 20:06:58
flagAktualizacja:2025-09-09 07:55:53
ID: 6581f020037a0

Jestem z Dominiką od dwóch lat. Zależy mi na niej, ale widzę, że w ostatnim czasie oddala się ode mnie... NIe wiem czy ona mnie jeszcze kocha tak jak myślałem i czułem na początku... Po czym poznać, że kobieta nie kocha?

Porada

Oddalenie Dominiki może wynikać z wielu przyczyn, warto więc szczerze porozmawiać o jej uczuciach, wyrażając swoje obawy i potrzeby, obserwuj jej zachowanie, czy unika kontaktu fizycznego, czy spędza z tobą mniej czasu, czy jej reakcje są oziębłe, zwróć uwagę na komunikację, czy rozmowy stały się powierzchowne, czy unika trudnych tematów, czy nie dzieli się swoimi przemyśleniami, brak zainteresowania twoimi sprawami, unikanie planowania wspólnej przyszłości, brak okazywania czułości, to sygnały ostrzegawcze, jednak pamiętaj, że każdy związek przechodzi różne fazy, otwarty dialog i próba zrozumienia sytuacji są kluczowe, zamiast zakładać najgorsze, spróbujcie wspólnie popracować nad relacją, poszukajcie profesjonalnej pomocy, jeśli sami nie potraficie rozwiązać problemów.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Po tym, że sypia z innym :D ...albo z inną ;)
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close