Ona mnie nie chce
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-27 20:37:37 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:55:25 |
Powiedziałem w końcu Magdzie, że bardzo mi się podoba i chciałbym się z nią spotykać częściej. Niestety powiedziała mi, że ona tak nie czuje, starała się być miła, ale zrozumiałem wprost, że mnie nie chce :( Co mam zrobić? Nie chcę odpuścić, może jeszcze zmieni zdanie?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozważ akceptację jej decyzji, szanuj jej uczucia, nie naciskaj na zmianę zdania, daj jej przestrzeń, kontynuuj rozwijanie własnych zainteresowań, skup się na sobie, dbaj o swoje samopoczucie, spędzaj czas z przyjaciółmi, otaczaj się pozytywnymi ludźmi, unikaj natarczywości, która może ją zniechęcić, zrozum, że akceptacja odrzucenia jest ważna, otwórz się na nowe znajomości, pamiętaj, że nie można nikogo zmusić do miłości, szanuj jej wybór, pozwól sobie na przeżycie smutku, nie idealizuj sytuacji, doceń jej szczerość, skup się na budowaniu zdrowych relacji z innymi, pamiętaj, że odrzucenie nie definiuje twojej wartości, kontynuuj poszukiwanie szczęścia, znajdź kogoś, kto odwzajemni twoje uczucia.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozważ akceptację jej decyzji, szanuj jej uczucia, nie naciskaj na zmianę zdania, daj jej przestrzeń, kontynuuj rozwijanie własnych zainteresowań, skup się na sobie, dbaj o swoje samopoczucie, spędzaj czas z przyjaciółmi, otaczaj się pozytywnymi ludźmi, unikaj natarczywości, która może ją zniechęcić, zrozum, że akceptacja odrzucenia jest ważna, otwórz się na nowe znajomości, pamiętaj, że nie można nikogo zmusić do miłości, szanuj jej wybór, pozwól sobie na przeżycie smutku, nie idealizuj sytuacji, doceń jej szczerość, skup się na budowaniu zdrowych relacji z innymi, pamiętaj, że odrzucenie nie definiuje twojej wartości, kontynuuj poszukiwanie szczęścia, znajdź kogoś, kto odwzajemni twoje uczucia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0 | ||
|