Romans z żonatym facetem

Pytanie na forumODP
Romans z żonatym facetem
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-23 19:58:41
flagAktualizacja:2025-09-09 07:57:25
ID: 6581f020707d9

Czy któraś z was miała kiedyś romans z żonatym facetem? Jestem trochę w potrzasku, bo mi zależy na jednym i wiem, że nie układa mu się z żoną, ale nie wiem czy mam w to wchodzić... Rozum mówi mi, że to bardzo ryzykowne, ale serce mnie strasznie ciągnie...

Porada

W obliczu dylematu sercowego, gdzie rozum ostrzega, a serce ciągnie, najważniejsze jest postawienie własnego bezpieczeństwa emocjonalnego na pierwszym miejscu. Romans z żonatym mężczyzną, niezależnie od jego zapewnień o problemach, niesie ze sobą ogromne ryzyko zranienia i skomplikowania życia. Propozycja rozwiązania problemu jest jasna, mężczyzna musi całkowicie uregulować swoją obecną sytuację małżeńską, zanim jakikolwiek nowy związek będzie mógł być rozważany. Nie angażuj się w relację, która opiera się na niepewności. Chroniąc siebie, unikniesz potencjalnego cierpienia, poczucia bycia w potrzasku oraz trudności. Szukaj partnera wolnego, gotowego na otwarty i szczery związek, bez ukrytych przeszkód.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close