Zerwała ze mną dziewczyna jak ją odzyskać?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-14 11:52:31 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:02:25 |
Zerwała ze mną dziewczyna i chciałbym żeby do mnie wróciła. Czy możecie mi coś poradzić, żebym mógł ją odzyskać? Powiedziała tylko lakonicznie, że nie możemy być już razem i teraz się nie odzywa nawet. Nie wiem czy coś zrobiłem czy jest inny powód jakiś, nie rozumiem tego!
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Odzyskanie dziewczyny po zerwaniu jest trudne, wymaga przemyślanej strategii, skup się na sobie, daj jej przestrzeń, unikaj natarczywego kontaktu, przeanalizuj związek, zastanów się nad przyczynami rozstania, wyciągnij wnioski, popracuj nad sobą, zmień to, co wymaga poprawy, pokaż jej, że się rozwijasz, ale nie rób tego na siłę, bądź autentyczny, daj jej czas na przemyślenie, skontaktuj się z nią po pewnym czasie, zaproponuj spokojną rozmowę, wysłuchaj jej argumentów, nie naciskaj, wyraź swoje uczucia, pokaż, że ci zależy, ale zaakceptuj jej decyzję, jeśli nie chce wrócić, szanuj jej wybór, idź dalej, pamiętaj, że szczęście zależy od ciebie, nie od niej, dbaj o siebie, rozwijaj swoje pasje, otaczaj się bliskimi, pozwól sobie na żałobę, ale nie rozpamiętuj przeszłości, skup się na przyszłości, bądź otwarty na nowe relacje.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Odzyskanie dziewczyny po zerwaniu jest trudne, wymaga przemyślanej strategii, skup się na sobie, daj jej przestrzeń, unikaj natarczywego kontaktu, przeanalizuj związek, zastanów się nad przyczynami rozstania, wyciągnij wnioski, popracuj nad sobą, zmień to, co wymaga poprawy, pokaż jej, że się rozwijasz, ale nie rób tego na siłę, bądź autentyczny, daj jej czas na przemyślenie, skontaktuj się z nią po pewnym czasie, zaproponuj spokojną rozmowę, wysłuchaj jej argumentów, nie naciskaj, wyraź swoje uczucia, pokaż, że ci zależy, ale zaakceptuj jej decyzję, jeśli nie chce wrócić, szanuj jej wybór, idź dalej, pamiętaj, że szczęście zależy od ciebie, nie od niej, dbaj o siebie, rozwijaj swoje pasje, otaczaj się bliskimi, pozwól sobie na żałobę, ale nie rozpamiętuj przeszłości, skup się na przyszłości, bądź otwarty na nowe relacje.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
| Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
|---|---|---|
| Nie ma najmniejszego sensu prosić się o to żeby wróciła - znajdź sobie inną... ilość ocen: 1 | ||
| Najpierw dowiedz się czemu odeszła, bo może jeszcze da się to uratować, ale jeśli księżniczka łaskawie nawet nie wyjaśni to idź dalej, nie ma sensu marnować na takie zachowanie czasu... ilość ocen: 0 | ||
| library_books Idealny facet to? » | |
| library_books Zakochałem się w dziewczynie » | |
| library_books Trudny wybór dziewczyn » |
|