Co kupić dla jedenastolatki na WF
| forum | Forum » Pytania wychowawcze | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-25 23:10:48 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:19:25 |
Moja córka ma 11 lat, ma w szkole zajęcia WF – dość typowe, czasami gry zespołowe, innym razem ćwiczenia, bieganie itd. Przebiera się na te lekcje w strój. Jej koleżanki noszą bardzo obcisłe, wręcz wyzywające stroje, które mi się nie podobają. Co mogę kupić córce, by nie czuła się źle, ale nie wyglądała jak one?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozważmy zakup kompletu sportowego, składającego się z luźnej, ale dopasowanej koszulki z krótkim rękawem, wykonanej z oddychającego materiału, zapewniającego komfort podczas ćwiczeń, dobierzmy do tego wygodne, elastyczne legginsy o stonowanym wzorze lub jednolitej barwie, które nie będą zbyt obcisłe, ale zapewnią swobodę ruchów, alternatywą mogą być sportowe spodenki, sięgające do kolan, zapewniające większą swobodę, pamiętajmy o odpowiednim obuwiu sportowym, amortyzującym wstrząsy podczas biegania i skakania, dodatkowo można rozważyć zakup sportowego stanika, zapewniającego odpowiednie wsparcie podczas aktywności fizycznej, całość powinna być wygodna, funkcjonalna i odpowiadająca gustowi córki, by czuła się pewnie i komfortowo podczas zajęć WF, unikając jednocześnie strojów o charakterze wyzywającym, skupiając się na wygodzie i funkcjonalności.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozważmy zakup kompletu sportowego, składającego się z luźnej, ale dopasowanej koszulki z krótkim rękawem, wykonanej z oddychającego materiału, zapewniającego komfort podczas ćwiczeń, dobierzmy do tego wygodne, elastyczne legginsy o stonowanym wzorze lub jednolitej barwie, które nie będą zbyt obcisłe, ale zapewnią swobodę ruchów, alternatywą mogą być sportowe spodenki, sięgające do kolan, zapewniające większą swobodę, pamiętajmy o odpowiednim obuwiu sportowym, amortyzującym wstrząsy podczas biegania i skakania, dodatkowo można rozważyć zakup sportowego stanika, zapewniającego odpowiednie wsparcie podczas aktywności fizycznej, całość powinna być wygodna, funkcjonalna i odpowiadająca gustowi córki, by czuła się pewnie i komfortowo podczas zajęć WF, unikając jednocześnie strojów o charakterze wyzywającym, skupiając się na wygodzie i funkcjonalności.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Mam córkę w ósmej klasie szkoły podstawowej » | |
| library_books Moje dziecko nie chce się uczyć » | |
| library_books Dziecko nie chce spać w łóżeczku, jak je nauczyć? » |
|