Jestem ekshibicjonistką

Pytanie na forumODP
Jestem ekshibicjonistką
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-10-07 18:39:18
flagAktualizacja:2025-09-09 04:32:11
Pytanie użytkownika

Od czasu do czasu przychodzi mi do głowy taki pomysł, aby otwierać drzwi kurierom lub dostawcom jedzenia, gdy jestem zupełnie naga. Podnieca mnie to, gdy widzę ich zdziwienie. Czy jestem chora? Powinnam się leczyć?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Analizowany problem dotyczy zachowań o charakterze ekshibicjonistycznym, polegających na celowym obnażaniu się przed nieznajomymi osobami, takimi jak kurierzy czy dostawcy jedzenia. Główną motywacją dla opisywanych działań jest odczuwanie podniecenia, które wynika z obserwacji zaskoczenia i zdziwienia na twarzach tych osób. W związku z tymi skłonnościami pojawia się fundamentalne pytanie o naturę tego zachowania, a także wątpliwość, czy stanowi ono objaw choroby wymagającej specjalistycznego leczenia.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Analizowany problem dotyczy zachowań o charakterze ekshibicjonistycznym, polegających na celowym obnażaniu się przed nieznajomymi osobami, takimi jak kurierzy czy dostawcy jedzenia. Główną motywacją dla opisywanych działań jest odczuwanie podniecenia, które wynika z obserwacji zaskoczenia i zdziwienia na twarzach tych osób. W związku z tymi skłonnościami pojawia się fundamentalne pytanie o naturę tego zachowania, a także wątpliwość, czy stanowi ono objaw choroby wymagającej specjalistycznego leczenia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close