Orgazmy podczas snu
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-15 21:39:30 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:35:10 |
Mam 21 lat i od dwóch miesięcy zdarza mi się mieć orgazmy podczas snu. Jest to trochę dla mnie trochę dziwne bo z moim chłopakiem, który jest moim pierwszym facetem miałam tylko raz do tej pory. Z czego to wynika? Wam też się tak zdarza?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Orgazmy podczas snu są zjawiskiem naturalnym, występującym u obu płci, często zwanym mokrymi snami. Mogą być efektem zmian hormonalnych, fazy snu REM czy ogólnego pobudzenia, nawet bez świadomego doświadczenia. Fakt, że z partnerem orgazmy są rzadsze, niekoniecznie jest problemem, lecz może wynikać z czynników psychologicznych, takich jak stres, presja, czy brak pełnego komfortu. Warto traktować to jako naturalną ekspresję ciała. Jeśli jednak odczuwasz niepokój lub chcesz głębiej zrozumieć te doświadczenia, rozważ konsultację z lekarzem lub seksuologiem, co pomoże rozwiać wątpliwości i zapewnić spokój umysłu.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Orgazmy podczas snu są zjawiskiem naturalnym, występującym u obu płci, często zwanym mokrymi snami. Mogą być efektem zmian hormonalnych, fazy snu REM czy ogólnego pobudzenia, nawet bez świadomego doświadczenia. Fakt, że z partnerem orgazmy są rzadsze, niekoniecznie jest problemem, lecz może wynikać z czynników psychologicznych, takich jak stres, presja, czy brak pełnego komfortu. Warto traktować to jako naturalną ekspresję ciała. Jeśli jednak odczuwasz niepokój lub chcesz głębiej zrozumieć te doświadczenia, rozważ konsultację z lekarzem lub seksuologiem, co pomoże rozwiać wątpliwości i zapewnić spokój umysłu.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Orgazm na rowerze » | |
| library_books Krew z penisa » | |
| library_books Jak często się masturbować? » |
|