Sąsiedzi głośno uprawiają seks, co robić?

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-10-10 23:09:50 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:36:10 |
W moim bloku są cienkie ściany, a moi sąsiedzi bardzo aktywni seksualnie. I wszystko spoko tyle, że moja sąsiadka tak się przy tym wydziera, że zaczyna to być irytujące... O ile w dzień jeszcze ok, to w nocy budzimy się czasem z mężem i to już jest naprawdę mało śmieszne. Nie wiem czy porozmawiać z nimi czy wrzucić jakąś kartkę do skrzynki, co robić?
Proponowanym rozwiązaniem jest podjęcie dyskretnej interwencji, która powinna rozpocząć się od bezpośredniej, lecz bardzo taktownej rozmowy z sąsiadami. Warto w niej podkreślić, że problemem nie jest ich prywatna aktywność, ale hałas zakłócający ciszę nocną i uniemożliwiający spokojny sen, co jest fundamentem dobrych relacji w budynku. Jeżeli jednak bezpośrednia konfrontacja wydaje się zbyt krępująca, skuteczną alternatywą pozostaje wrzucenie do skrzynki anonimowej wiadomości. Taka kartka powinna w uprzejmy sposób informować o problemie, skupiając się wyłącznie na kwestii hałasu w godzinach nocnych, co daje szansę na zażegnanie sytuacji bez niepotrzebnego konfliktu.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Nakryłam chłopaka na onanizowaniu się » | |
library_books Seks przy rodzicach » | |
library_books Pozycje do masturbacji » |
|