Druga dziurka w uchu
| forum | Forum » Pytania kosmetycze | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-25 21:50:00 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 05:07:21 |
Chcę iść zrobić sobie drugą dziurkę w uchu, bardzo mi się podoba to u innych dziewczyn jak widzę gdzieś. W którym uchu z reguły się robi? Nie chcę na obydwóch, tylko w jednym z nich, żeby dać sobie jakąś taką małą kuleczkę
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Nie ma ścisłej reguły dotyczącej wyboru ucha do drugiej dziurki, decyzja ta zależy od indywidualnych preferencji estetycznych, często ludzie kierują się symetrią lub tym, które ucho wydaje im się bardziej odpowiednie do noszenia małej kuleczki, obie strony są równie akceptowalne. Kluczowe jest skonsultowanie się z doświadczonym piercerem, który oceni anatomię ucha, doradzi optymalne miejsce przekłucia oraz szczegółowo przedstawi zasady higieny i pielęgnacji po zabiegu, co jest niezbędne dla bezpiecznego gojenia i osiągnięcia pożądanego efektu, zapewniając pełne zadowolenie z nowego kolczyka.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Nie ma ścisłej reguły dotyczącej wyboru ucha do drugiej dziurki, decyzja ta zależy od indywidualnych preferencji estetycznych, często ludzie kierują się symetrią lub tym, które ucho wydaje im się bardziej odpowiednie do noszenia małej kuleczki, obie strony są równie akceptowalne. Kluczowe jest skonsultowanie się z doświadczonym piercerem, który oceni anatomię ucha, doradzi optymalne miejsce przekłucia oraz szczegółowo przedstawi zasady higieny i pielęgnacji po zabiegu, co jest niezbędne dla bezpiecznego gojenia i osiągnięcia pożądanego efektu, zapewniając pełne zadowolenie z nowego kolczyka.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Co zrobić żeby włosy się nie kręciły? » | |
| library_books Pierwszy raz w solarium » | |
| library_books Jak robić masaż bańką chińską? » |
|