Uporczywy cellulit

Pytanie na forumODP
Uporczywy cellulit
forumForum » Pytania kosmetycze
flagData pytania:2021-10-04 21:41:19
flagAktualizacja:2025-09-09 05:27:25
ID: 6581f01f06fce

Nie mogę nosić spódnic mini ani szortów z uwagi na brzydki cellulit na udach. Już kilka razy udało mi się zmniejszyć jego widoczność, ale za każdym razem wraca. Wolałabym jakąś skuteczną metodę, tabletki czy kremy, bo w masaże ani prysznice już nie wierzę. Nie mam nadwagi i staram się dbać o dietę, nie mam pojęcia, dlaczego akurat mnie to prześladuje.

Porada

Proponujemy rozważyć kompleksową terapię łączoną, która celuje w problem uporczywego cellulitu od wewnątrz i zewnątrz, co zwiększa szansę na trwałe rezultaty. Kluczowe jest systematyczne stosowanie specjalistycznych kremów z aktywnymi składnikami, takimi jak kofeina, retinol czy L-karnityna, które poprawiają mikrokrążenie oraz ujędrniają skórę w problematycznych miejscach. Równocześnie warto wdrożyć suplementację doustną opartą na kolagenie, wyciągu z wąkrotki azjatyckiej i ekstraktach roślinnych.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close