Chcę się oświadczyć moje dziewczynie, macie jakiś fajny pomysł?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-09-22 21:27:51 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:37:25 |
Zamierzam oświadczyć się mojej dziewczynie. Kupiłem już pierścionek i teraz zastanawiam się jak zorganizować ten dzień, żeby był dla niej wyjątkowy. Może macie jakiś pomysł?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Zorganizuj romantyczny piknik w ulubionym miejscu, przygotuj kosz pełen smakołyków, które oboje lubicie, rozłóż koc pod gwiazdami, stwórz intymną atmosferę, zapal świece, puść ulubioną muzykę, w odpowiednim momencie uklęknij i zadaj to ważne pytanie, uwiecznij moment na zdjęciach, wynajmij fotografa, zaproś bliskich do ukrycia się w pobliżu, aby po usłyszeniu odpowiedzi wyskoczyli z gratulacjami, zorganizuj weekendowy wyjazd do romantycznego miejsca, zarezerwuj pokój z widokiem, zaplanuj kolację przy świecach, spacer po plaży o zachodzie słońca, oświadczyny podczas lotu balonem, w trakcie rejsu statkiem, podczas koncertu ulubionego zespołu, na szczycie góry, ważne, aby miejsce miało dla Was znaczenie, było wyjątkowe, zapamiętane na zawsze.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Zorganizuj romantyczny piknik w ulubionym miejscu, przygotuj kosz pełen smakołyków, które oboje lubicie, rozłóż koc pod gwiazdami, stwórz intymną atmosferę, zapal świece, puść ulubioną muzykę, w odpowiednim momencie uklęknij i zadaj to ważne pytanie, uwiecznij moment na zdjęciach, wynajmij fotografa, zaproś bliskich do ukrycia się w pobliżu, aby po usłyszeniu odpowiedzi wyskoczyli z gratulacjami, zorganizuj weekendowy wyjazd do romantycznego miejsca, zarezerwuj pokój z widokiem, zaplanuj kolację przy świecach, spacer po plaży o zachodzie słońca, oświadczyny podczas lotu balonem, w trakcie rejsu statkiem, podczas koncertu ulubionego zespołu, na szczycie góry, ważne, aby miejsce miało dla Was znaczenie, było wyjątkowe, zapamiętane na zawsze.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0 | ||
| library_books Kłotnia przed ślubem » | |
| library_books Nie potrafię kochać » | |
| library_books Przyjaciółka zakochała się w niewłaściwym facecie » |
|