Jak mam poderwać faceta, który mi się spodobał?

Pytanie na forumODP
Jak mam poderwać faceta, który mi się spodobał?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-09-27 16:30:32
flagAktualizacja:2025-09-09 07:42:55
ID: 6581f01ed09cd

Poznałam super faceta na ostatniej imprezie, przyszedł razem z moim znajomym. Z reguły nie podrywam pierwsza mężczyzn, ale w tym przypadku naprawdę mnie zatkało! Jak mogę go poderwać? Dajcie jakieś rady: D

Porada

Aby poderwać faceta, którego poznałaś, wykorzystaj wspólnego znajomego do ponownego nawiązania kontaktu, co ułatwi zorganizowanie swobodnego spotkania w grupie, minimalizując presję. Możesz również poprosić znajomego o jego numer telefonu lub profil w mediach społecznościowych, aby samodzielnie wysłać krótką, niezobowiązującą wiadomość, proponując kawę lub inne luźne wyjście. Pamiętaj, aby być sobą, wykazywać autentyczne zainteresowanie jego pasjami i opiniami, co zawsze jest atrakcyjne. Naturalność i pewność siebie to klucz do sukcesu, buduj relację na szczerości, ponieważ to zwiększa szanse na rozwój znajomości, działaj z wyczuciem i odważnie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close