Kiedy na pierwszą randkę?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-08 23:37:41 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:49:25 |
Od pewnego czasu spotykam się z chłopakiem. Na razie tylko „chodzimy”, ale on chce zaprosić mnie na randkę. Nie chcę być łatwą dziewczyną, która od razu zgadza się na wszystko, ale przecież to tylko randka. Z drugiej strony chyba go kocham i na naszej randce może do wszystkiego dojść… Czy on może mnie zostawić, jeśli się tak od razu nie zgodzę?
Rozważając zaproszenie na randkę, warto kierować się własnym komfortem, nie presją otoczenia, poczekaj, aż poczujesz się gotowa, by pójść na randkę, nie spiesz się, bo to twoja decyzja, szczera rozmowa z chłopakiem może pomóc, wyraź swoje obawy, oczekiwania, dowiedz się, jak on widzi waszą relację, jasne postawienie granic jest ważne, jeśli obawiasz się pośpiechu, powiedz o tym, prawdziwa miłość opiera się na wzajemnym szacunku, zrozumieniu, odroczenie randki nie powinno wpłynąć na jego uczucia, jeśli są szczere, jeśli chłopak zrozumie twoje potrzeby, będzie to dobry znak, brak akceptacji może świadczyć o niedojrzałości, przemyśl, co jest dla ciebie najważniejsze, podejmij decyzję zgodną z twoim sumieniem, nie bój się być sobą, to fundament trwałego związku.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Dziewczyna marzeń » | |
library_books Jak udowodnić dziewczynie że ją kocham? » | |
library_books Jak odzyskać żonę? » |
|