Złowrogi horoskop
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-02 22:04:13 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:02:25 |
Mam okropny problem i potrzebuję pilnej pomocy! Do wczoraj byłam w związku z P. Przeczytałam jednak nowy horoskop, który wywróżył mi, że mój partner coś przede mną ukrywa i powinnam o tym szczerze z nim porozmawiać. Przyparłam P. do muru i zareagował bardzo dziwnie, mianowicie zdenerwował się i powiedział, że ze mną zrywa. Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Wydaje mi się, że jego zachowanie potwierdza tylko prawdziwość horoskopu.
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Rozważ ponowne przemyślenie wiary w horoskopy, które mogą negatywnie wpływać na relacje, skup się na komunikacji opartej na zaufaniu i faktach, a nie na przepowiedniach, spróbuj porozmawiać z P. na spokojnie, wyjaśniając, że twoje zachowanie wynikało z niepewności, a nie z braku zaufania, przeproś za presję, jaką wywarłaś, wyraź żal z powodu jego reakcji, zaproponuj otwartą rozmowę o jego uczuciach i potrzebach, podkreśl, że zależy ci na odbudowie związku, opartym na wzajemnym szacunku i szczerości, jeśli P. nie będzie chciał rozmawiać, daj mu czas, jednocześnie pracując nad własnym podejściem do relacji i wiary w przesądy, pamiętaj, że horoskopy to tylko ogólne wskazówki, nie wyrocznie, przyszłość związku zależy od was obojga.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Rozważ ponowne przemyślenie wiary w horoskopy, które mogą negatywnie wpływać na relacje, skup się na komunikacji opartej na zaufaniu i faktach, a nie na przepowiedniach, spróbuj porozmawiać z P. na spokojnie, wyjaśniając, że twoje zachowanie wynikało z niepewności, a nie z braku zaufania, przeproś za presję, jaką wywarłaś, wyraź żal z powodu jego reakcji, zaproponuj otwartą rozmowę o jego uczuciach i potrzebach, podkreśl, że zależy ci na odbudowie związku, opartym na wzajemnym szacunku i szczerości, jeśli P. nie będzie chciał rozmawiać, daj mu czas, jednocześnie pracując nad własnym podejściem do relacji i wiary w przesądy, pamiętaj, że horoskopy to tylko ogólne wskazówki, nie wyrocznie, przyszłość związku zależy od was obojga.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Jak odzyskać żonę? » | |
| library_books Moj maz mnie nie kocha » | |
| library_books Tęsknota po rozstaniu » |
|