Ćwiczenia na podniesienie pośladków

forum | Forum » Pytania sportowe | |
flag | Data pytania: | 2021-12-09 11:35:35 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:04:23 |
Marzy mi się brazylijska pupa. Chciałabym, żeby moje pośladki były jędrne i podniesione, tak by fajnie prezentowały się w leinsach. Czy możecie podpowiedzieć, jakie ćwiczenia powinnam wykonywać? Najlepiej podeślijcie zestaw ćwiczeń do wykonywania w domu. Nie zawsze mam czas, żeby iść na siłowni (niestety praca na zmiany).
Aby osiągnąć efekt jędrnych i podniesionych pośladków, proponujemy regularny trening domowy, który nie wymaga specjalistycznego sprzętu. Podstawą planu powinny być klasyczne przysiady, ponieważ angażują całe mięśnie pośladkowe, a także wykroki w różnych wariantach, które doskonale rzeźbią dolne partie ciała. Warto uzupełnić zestaw o unoszenie bioder w leżeniu na plecach, czyli tak zwane mostki biodrowe, oraz o odwodzenie nogi w tył w klęku podpartym. Każde ćwiczenie należy wykonywać w trzech seriach po dwanaście lub piętnaście powtórzeń, zachowując regularność treningów, na przykład trzy razy w tygodniu. Systematyczność i poprawna technika przyniosą oczekiwane rezultaty w postaci wymarzonej sylwetki.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Pomysły na obiad nisko tłuszczowy » | |
library_books Jakie ćwiczenia mogę wykonywac po cesarce? » | |
library_books Dobre rękawice do boksu » |
|