Dziewczyna nie chce przyznać ilu partnerów miała, czy naciskać?

Pytanie na forumODP
Dziewczyna nie chce przyznać ilu partnerów miała, czy naciskać?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-09-27 21:51:15
flagAktualizacja:2025-09-09 04:29:07
ID: 6581f01ed5870

Poznałem fajną dziewczynę, podoba mi się nawet bardzo. Ostatnio, gdy rozmowa zeszła na seks, powiedziała, że nie chce rozmawiać na temat przeszłych partnerów i zbyła temat. Nie ukrywam, że jestem ciekawy ile ich miała, czy powinienem naciskać?

Porada

Naciskanie dziewczyny w kwestii liczby przeszłych partnerów może zaszkodzić rozwijającej się relacji, podważyć zaufanie, a nawet spowodować oddalenie, gdyż każdy ma prawo do prywatności w tak osobistych sprawach. Zamiast dociekać przeszłości, co jest często mniej istotne, warto skupić się na budowaniu wspólnej przyszłości, rozwijaniu wzajemnego zrozumienia, pogłębianiu obecnej więzi, co stanowi fundament zdrowej relacji. Otwarta komunikacja na temat wspólnych wartości, planów, uczuć, obecnych doświadczeń jest kluczowa, buduje prawdziwą intymność, umacnia związek, nie zaś dociekanie przeszłości.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close