Facet się nie odzywa

Pytanie na forumODP
Facet się nie odzywa
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-14 22:01:37
flagAktualizacja:2025-09-09 07:41:53
ID: 6581f02034e78

Totalnie nie wiem o co chodzi i czemu facet z, którym rozmawiałam przez ostatni miesiąc nie odzywa od dwóch dni... Myślicie, że mu się znudziłam i dlatego? Mieliśmy się w końcu umówić na randkę, a tu nagle cisza, a ja się kurde nastawiłam, bo wydawał się naprawdę interesujący:/

Porada

Brak kontaktu od dwóch dni może być frustrujący, zwłaszcza po miesiącu rozmów, warto jednak zachować spokój, nie zakładać najgorszego, możliwe, że mężczyzna ma aktualnie jakieś problemy osobiste, które uniemożliwiają mu kontakt, opóźnienie w odpowiedzi nie zawsze oznacza utratę zainteresowania, zanim wyciągniesz pochopne wnioski, spróbuj dać mu jeszcze trochę czasu, jeśli cisza się przedłuża, możesz delikatnie przypomnieć o sobie, wysyłając krótką, niezobowiązującą wiadomość, zapytaj, czy wszystko w porządku, jeśli i to nie przyniesie rezultatu, prawdopodobnie jego zainteresowanie osłabło, w takiej sytuacji, skup się na sobie, nie trać energii na rozmyślanie, poszukaj innych, bardziej obiecujących znajomości, pamiętaj, że brak odpowiedzi to też odpowiedź, a ty zasługujesz na kogoś, kto będzie chciał się z tobą spotykać i rozmawiać.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close