Przelotny romans

Pytanie na forumODP
Przelotny romans
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-23 21:33:11
flagAktualizacja:2025-09-09 07:56:30
ID: 6581f02074938

Czy zdarzył wam się też kiedyś taki krótki przelotny romans na wakacjach? Ja byłam pięć lat temu w Grecji i poznałam tam boskiego gościa z Włoch, który totalnie zawrócił mi w głowie, krótko to trwało, ale w ogóle nie żałuje: D

Porada

Rozważmy stworzenie platformy internetowej dedykowanej wspomnieniom o wakacyjnych romansach, użytkownicy mogliby anonimowo dzielić się swoimi historiami, co stworzyłoby poczucie wspólnoty, zmniejszając poczucie osamotnienia, platforma mogłaby zawierać opcję komentowania i oceniania historii, zachęcając do interakcji, dodatkowo, można wprowadzić system tagów, ułatwiający wyszukiwanie historii według lokalizacji, czasu trwania lub innych kryteriów, aby zapewnić bezpieczeństwo i komfort, konieczne jest wprowadzenie moderacji treści, eliminującej mowę nienawiści i inne szkodliwe zachowania, taka platforma mogłaby stać się popularnym miejscem dla osób, które doświadczyły przelotnych romansów i chcą podzielić się swoimi wspomnieniami.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close