Szukam drugiej połówki

Pytanie na forumODP
Szukam drugiej połówki
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-25 15:45:08
flagAktualizacja:2025-09-09 08:00:20
ID: 6581f01fc9193

Jestem osobą samotną, nie mam nikogo bliskiego, brakuje mi kontaktu z drugim człowiekiem. Chciałabym to zmienić, i to jak najszybciej. Jeżeli jest tu ktoś równie samotny, płci męskiej, odezwijcie się. Może nawiążemy fajną relację, która odmieni nasze życie?

Porada

Osoba samotna pragnie nawiązać bliską relację, poszukuje partnera, z którym mogłaby dzielić życie, samotność doskwiera, brak kontaktu z drugim człowiekiem jest odczuwalny, pragnie zmiany tej sytuacji. Proponujemy aktywne uczestnictwo w wydarzeniach społecznych, takich jak kursy, warsztaty, spotkania tematyczne, sprzyja to poznawaniu nowych osób, dzieleniu zainteresowań, potencjalnie nawiązaniu głębszej więzi, warto również rozważyć dołączenie do grup zainteresowań, klubów, organizacji pozarządowych, wspólne pasje zbliżają ludzi, ułatwiają komunikację, warto też zadbać o swój wygląd, samopoczucie, pewność siebie, to zwiększa atrakcyjność, otwartość na nowe znajomości, nie należy się zrażać niepowodzeniami, trzeba być cierpliwym, konsekwentnym, wiara w sukces jest kluczowa.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close