Teksty na zgaszenie wroga

forum | Forum » Pytania ogólne | |
flag | Data pytania: | 2021-10-25 22:59:42 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 06:50:20 |
Mam w szkole takiego chłopaka, którego po prostu nie znoszę! Ciągle mi dokucza, śmieje się ze mnie przy koleżankach, chciałabym powiedzieć mu coś takiego, żeby w pięty poszło! Pomożecie z jakimś tekstem, żeby go tak totalnie zgasić? Dzięki!
Reagowanie na dokuczanie poprzez eskalację konfliktu rzadko przynosi oczekiwane rezultaty, często prowadząc do pogorszenia sytuacji. Zamiast poszukiwać raniących słów, warto rozważyć inne, skuteczniejsze strategie, które realnie wpłyną na zmianę zachowania drugiej osoby. Skutecznym rozwiązaniem może być spokojne, ale stanowcze wyrażenie swoich granic, na przykład poprzez powiedzenie wprost, że nie życzysz sobie takiego zachowania. Najważniejsze jest jednak zgłoszenie problemu zaufanej osobie dorosłej, takiej jak wychowawca lub pedagog szkolny, ponieważ dorośli dysponują narzędziami do systemowego rozwiązania problemu, zapewniając Ci realne wsparcie oraz bezpieczeństwo.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Chcesz zobaczyć idiotę? To idź popatrz w lustro :D Ocena: 4 | ||
Widziałam cię w sklepie rowerowym na półce z pedałami Ocena: 3 | ||
Jesteś ściśnięty jak dupa wielbłąda podczas burzy piaskowej. Ocena: 3 | ||
JebSięPsie.... mój ulubiony! Najlepiej brzmi jak powiesz to szybko :D Ocena: 2 | ||
Nudzisz się? - Idź lepiej na drzewo i pomaluj liście! Ocena: 2 | ||
Lecz się na nogi, bo na głowę to już zdecydowanie za późno Ocena: 2 | ||
Mówiłeś coś, czy to tylko gnój parował? Ocena: 2 | ||
Jak ja o tym wiedziałem, to ty jeszcze w łupinie od orzecha w nocniku żeglowałeś. Ocena: 1 | ||
Daj mi swoje zdjęcie, bo mój młodszy brat zbiera Pokemony... Ocena: 1 | ||
Nie rozmawiam z tymi, co pija wodę z sedesu. Ocena: 1 | ||
Zamknij gębę, bo muchy się zlatują. Ocena: 1 | ||
Wyglądasz jak pierdnięcie bizona. Ocena: 1 | ||
Masz twarz jakby cię w dzieciństwie karmili z procy. Ocena: 1 | ||
Gdyby Cię mój kot zobaczył, to by się o własny cień zabił! Ocena: 0 | ||
Można też powiedzieć: Bujaj się pajacu! :D Ocena: 0 | ||
Twoja stara jest jak wózek w supermarkecie: wrzucasz 2 złote i pchasz ile chcesz. Ocena: 0 | ||
Nie naruszaj mojej przestrzeni powietrznej swoim wczorajszym oddechem. Ocena: 0 | ||
Chapaj dzidę Ocena: 0 | ||
Kęsaj sękacza Ocena: 0 | ||
Turlaj dropsa Ocena: 0 | ||
Siorp pysiora!!! Ocena: 0 | ||
Kiedy miałeś ten wypadek bo nie wierzę ,że masz taką twarz od urodzenia Ocena: 0 | ||
Jak byłeś mały matka nosiła cie w siatce i napier... po kraweżnikach... Ocena: 0 | ||
Jak cię walne, to wpadniesz w taki rezonans, ze ci się jajka potłuką. Ocena: 0 | ||
Nie przychodź do mnie do domu bo mi pies ucieknie. Ocena: 0 | ||
Ssij pałę! Ocena: -1 |
library_books Czym czyścić złoto? » | |
library_books Gdzie na święta Bożego Narodzenia? » | |
library_books Ubieranie choinki » |
|